Publicat el 14 set 2014

III Caminada Llevant

Coneguem el nostre entorn. 

14 Setembre 2014 - 10,00h - Centre Civic de Llevant Monnars

Els barris de Llevant de la Ciutat de Tarragona han estat objecte d’un canvi residencial important en el darrers anys. Així, molts veïns han establert a Llevant el seu domicili habitual i amb caràcter permanent. En aquest sentit, Llevant és una de les zones de Tarragona de més creixement urbanístic i demogràfic. Aquest fet comporta atendre als serveis i equipaments propis d’un àrea consolidada com a nucli urbà.

La Federació d’Associacions de Veïns de l´Àrea de Llevant de Tarragona, abasta des de l’Arrabassada fins a Ferran, amb una població superior als 16.000 habitants, té l’objectiu de recollir i consolidar en un pla d’actuacions les possibilitats i necessitats d’aquest creixement, a més d’estudiar les necessitats actuals, tot de manera eficient i sostenible i d’acord amb els veïns de Llevant, tenint en compte la conjuntura econòmica.

La manca d’equipaments, parcs públics, escoles bressol, serveis sanitaris, mobilitat, seguretat, ....... junt amb els problemes derivats del no traspàs de la N-340, l’antic desviament de Tarragona a la zona del Nàstic, la Ciutat Residencial o el Preventori, ...... en són un bon exemple.

Un dels reptes d’aquest any és l’existència d’un Centre Cívic de LLEVANT, situat a Monnars. Cal dir que Llevant és de Tarragona, un barri més de
la Ciutat i com a tal s’ha de tractar. 

Finalment, us convidem a la III Caminada Popular, del proper 14 de setembre, pels barris de Llevant per conèixer i apropar-lo més a Tarragona. Gràcies.
Carles Pedreño
President FAV Llevant